top of page
Ontwerp zonder titel (10).png

Binnen no-time het juiste onderdeel

Als leverancier van op maat gemaakte onderdelen bieden wij hoogwaardige, precisie 3D-geprinte componenten voor diverse industriële toepassingen. Onze innovatieve benadering stelt machinebouwers in staat om snel en kostenefficiënt complexe onderdelen te realiseren.

Ontwerpen zijn beveiligd

Binnen 5 werkdagen verstuurd

Bestel direct hieronder of bekijk hoe het werkt.

Ontwerp zonder titel (11).png

onderdelen laten printen

Binnen 3 simpele stappen

Upload uw CAD bestanden

Selecteer het productieproces

Bestel uw onderdelen online

 • Wat kost jullie service voor 3D printen?
  De kosten van 3D geprinte onderdelen zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal onderdelen, de complexiteit van het onderdeel, materiaalkeuze, de gebruikte 3D printtechniek en of er nabewerkingen nodig zijn. Wil je weten wat het kost om jouw 3D onderdeel te printen? Upload dan simpelweg een CAD-bestand (.stl) en selecteer het gewenste materiaal en de 3D printtechniek om binnen enkele seconden een prijsopgave te ontvangen.
 • Hoe garanderen jullie de kwaliteit van mijn onderdelen?
  Uw onderdelen worden door ons gemaakt. Aan elke bestelling wordt een gestandaardiseerd inspectierapport toegevoegd, en daarnaast wordt bij bestellingen van meer dan 100 stuks een 'First Article Inspection' uitgevoerd. De partners in ons netwerk kunnen op aanvraag de volgende certificaten verzorgen: ISO9001, ISO13485 en AS9100 Volg deze link om meer te lezen over onze kwaliteitsborging.
 • Hoe selecteer ik het juiste 3D printproces voor mijn onderdelen?
  Je kunt het juiste 3D printproces kiezen door na te gaan welke materialen geschikt zijn voor jouw behoeften en toepassing. Op basis van materiaal: als je al weet welk materiaal je wilt gebruiken, dan is het kiezen van een 3D printproces relatief eenvoudig. Veel materialen zijn namelijk specifiek gekoppeld aan een bepaalde technologie. Op basis van toepassing: als je weet of je een functioneel of visueel onderdeel nodig hebt, dan is het kiezen van een proces eenvoudig.
 • Ik twijfel of 3D-printen de beste optie is, wat kan ik doen?
  Geen probleem! Ik help je graag verder. Kan ik je adviseren? Neem contact met me op, dan kijk ik even met je mee.
 • Ik wil mijn onderdeel krasvast hebben, welke finishing touch moet ik kiezen?
  Om de kosten voor 3D printen te verlagen is het belangrijk te weten welke invloed bepaalde factoren hebben op de kosten. De factoren die de grootste invloed hebben op de kosten, zijn het type materiaal, het aantal onderdelen, de printtechniek en de eisen die aan de afwerking worden gesteld. Wanneer je weet aan welke eisen een onderdeel moet voldoen, kun je de kosten vaak eenvoudig nog verder verlagen door de hoeveelheid gebruikt materiaal zo klein mogelijk te houden. Je doet dit door het formaat van je model te verkleinen, het onderdeel uit te hollen en ervoor te zorgen dat er geen ondersteunende structuren nodig zijn.

Actitec

Project

Als leverancier van op maat gemaakte onderdelen bieden wij hoogwaardige, precisie 3D-geprinte componenten voor diverse industriële toepassingen. Onze innovatieve benadering stelt machinebouwers in staat om snel en kostenefficiënt complexe onderdelen te realiseren.

3D-Print onderdelen WoTech Engineering
Andries Wouters WoTech Engineering

Andries Wouters

Ontmoet eigenaar

Ik ben gepassioneerd door mechanical engineering en in het bijzonder geïnteresseerd in industriële automatisering. Het geeft een kick om bij te dragen aan hoge betrouwbaarheid in productieomgevingen. Op LinkedIn deel ik wekelijks updates over mijn werk.

bottom of page